lördag 8 december 2012

Första inlägget

När man sitter så här klockan 02:30 och knåpar ihop en ny blogg och kommer till insikt om att man aldrig kommer att somna om det inte finns åtminstone ett första inlägg i bloggen, då är det bara att skriva oavsett om man har något att skriva om eller ej.

Min blogghistorik är kort och inget att skryta om. Jag tyckte själv att jag fått en riktigt bra idé för några månader sedan då jag satt och skummade igenom kommentarer till ett forum. Jag skulle göra en blogg om forumtroll och original på diverse forum. Det kunde bli både roligt och intressant, tänkte jag mig.

Problemet var bara att inläggen som jag sedan skrev till väldigt liten del hade med forumtroll och original att göra. Jag kom på en massa andra ämnen som kändes roligare att skriva om just då och fick därför göra "undantag"...

Till slut insåg jag att jag aldrig skulle kunna hålla mig till ämnet i forumtrollbloggen, jag måste ha en bredare blogg där jag kunde skriva det som dyker upp i skallen just när jag har tid att skriva ner det som dykt upp i skallen. Någonstans där jag kan slänga upp mina foton eller där jag kan skriva av mig ilska och frustration eller eufori, kärlek och glädje.

Så därför startade jag denna blogg, där detta inlägg är det allra första. Förhoppningsvis kommer åtminstone en del av de följande inläggen att innehålla mer substans än detta. Förhoppningsvis kommer jag också att blogga någorlunda frekvent. Men eftersom jag känner mig själv låter jag bli att lova för mycket.

Tjosan tjosan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar